top of page

400L

KOMPOSZTÁLÓ

KOMPOLYT RKOM-400

400l komposztáló

A környezetbarát UV-stabilizált PE alapanyagból, alacsony nyomási technológiával készült edény a garantált hosszú élettartam érdekében.

Az edény alsó része lyukakkal ellátott, mely biztosítja a szellőzést, lehetővé teszi a baktériumok, gombák, egyéb parányi élőlények és a giliszták behatolását a komposztba.

Zárt, csonka kúp alakú felsőtest, melynek belső fala mentén keletkezett légrés garantálja a szükséges mennyiségű oxigén jelenlétét,  véd a kiszáradástól, túlnedvesedéstől, illetve szagtalan komposztálást biztosít. A felsőtest kialakítása megakadályozza a nagytestű háziállatok komposzthoz jutását és megnehezíti a rágcsálók testbe való bejutását.

A felhajtható fedél megkönnyíti a szerves hulladékok behelyezését, a hengeres test alsó részén lévő tolóajtóval ellátott nyílás pedig elősegíti a kész komposzt eltávolítását.

A komposztáló teljes ürítésekor a felsőtest egyszerű leemelésével szabaddá válik az komposzt. Rendkívül egyszerű az üzembe helyezése, külön karbantartást nem igényel. Esztétikus megjelenése miatt a kert „díszévé” válhat.

400l komposztáló

ŰRTARTALOM

400L

TÖMEG

min. 9,5 kg 

EGYÉB ADATOK

  •  UV stabil anyagában színezett PE alapanyag

  • 5 év garancia

MÉRETEK

  • d: 825 mm átmérő

  • H: 1200 mm hossz

Az adatok tájékoztató jellegűek.

bottom of page