top of page

1500L

SZELEKTÍV

FÖLDBE TELEPÍTETT HULLADÉKGYŰJTŐ SZIGET

1500l szelektív hulladékgyűjtő edény
1500l szelektív hulladékgyűjtő edény

Társaságunk Magyarországon elsőként egyedülálló technológiát vezetett be saját fejlesztésű, automata liftes rendszerű, elektromos működtetésű hulladékgyűjtő rendszerével.

 

Nagy figyelmet fordítunk a környezet megóvására, melyben kiemelt szerepe van a hulladékterhelés csökkentésének.  Társaságunk több éves tapasztalattal rendelkezik a földbe süllyesztett, földbe telepített rendszerek terén, melynek továbbfejlesztéseképp hoztuk létre elektromos hulladékgyűjtő termékcsaládunkat.

 

ELHELYEZÉS

A földbetelepített hulladéktároló elsősorban külső városrészek, külterületek, autópályák és közutak melletti parkolók, pihenőhelyek, pályaudvarok, bevásárló- és szabadidőközpontok, motelek, panziók kommunális, szelektív hulladékainak helytakarékos, gazdaságos, kulturált és higiénikus gyűjtését biztosítja.

 

ELEKTROMOS KIVITEL

A kiemelés elektromosan, villanymotor segítségével történik. A működtetés távirányító segítségével történik.  

A hulladék szép helyen van tárolva, így a gyűjtők hozzájárulnak a városkép esztétikussá, a környezet szemétmentessé tételéhez. Ezen kívül hulladékgyűjtőink számos előnyt biztosítanak, a földalatti tárolás eredményeképp a hulladék nem bűzölög, jobban tömörödik és termékünk guberálásmentes is.

A fém kivitelnek köszönhetően guberálás és vandalizmus mentes, mérsékelten tűzálló a hulladékgyűjtő edény.

 

Elektromos hulladékgyűjtőink szelektív és kommunális kivitelben is elérhetőek, csoportosan és önállóan egyaránt telepíthetőek. A termékek kialakítása során a könnyű, felhasználóbarát kivitel mellett a higiéniára is ügyeltünk. A kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel a fertőzésveszély csökkentésének érdekében hulladékgyűjtőink föld feletti bedobó része kézzel és lábbal egyaránt működtethető. Emellett az ürítési folyamat teljesen automatizált, elektromosan, távirányító gombnyomására történik.

WEB IKON.jpg
1500l szelektív hulladékgyűjtő edény
1500l szelektív hulladékgyűjtő edény

ŰRTARTALOM

1500L

TÖMEG

min. 80 KG

SZÍNEK

  • zöld, szürke, kék,  sárga

  • opcionálisan egyedi színben is

MÉRETEK

  • AXB: 2000mmx2000mm

  • H: 3550mm

  • h: 1000mm (föld feletti rész)

Az adatok tájékoztató jellegűek.

bottom of page